Ana Akıllı Telefonlar Birinin Silindiği Nasıl Anlaşılır Life360

Birinin Silindiği Nasıl Anlaşılır Life360



Life360, kandırılması zor ve konumunuzu taklit etmek zor olduğu için en iyi izleme uygulaması olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle, çevrelerinizin bazı üyeleri, uygulamanın gizliliklerini ihlal ettiğini hissedebilir ve uygulamayı silmeye karar verebilir. Life360'ı silmenin iki yolu vardır ve bir üyenin bunu yaptığını hemen anlamayabilirsiniz.

Birinin Silindiği Nasıl Anlaşılır Life360

Life360 profilinizi veya uygulamanın kendisini silebilirsiniz, ayrıca Circle oluşturucunun kişileri kaldırma seçeneği de vardır. Ne yaptığınıza bağlı olarak, bir üyenin artık Life360'ta bulunmadığına dair bir bildirim olabilir.

Birisi Life360 Uygulamasını Silerse Ne Olur?

Bir üye uygulamayı silmeye karar verirse yönetici ve diğer çevre üyeleri bir bildirim almaz. Bu mantıklı çünkü Life360'ın iPhone veya Android uygulama ayarlarına erişimi yok. Ancak uygulamayı silmek, profilinizi sistemden de kaldırır, Life360 çevreleri değişiklikleri hemen almayabilir.

yakındaki arkadaşlar konumu ne sıklıkla günceller

Örneğin, uygulama son kaydedilen konumu görüntüleyebilir, Konum İzleme Duraklatıldı veya yazılım kullanıcıyı kaydedene kadar bir ünlem işareti görüntüleyebilir. Daha sonra, üyenin konum işareti kaybolur ve hiçbir çevrede görünmezler.

hayat360

Birisi Life360 Hesabını Silerse Ne Olur?

Birisi Life360 hesabını sildiğinde bir bildirim gelirse geliştirici herhangi bir bilgi sağlamaz. Yine de, kişinin artık orada olmadığını kolayca söyleyebilirsiniz. Her şeyden önce, kullanıcı konumu güncellenmeyi durdurur ve yine, geçici olarak kapalı olduğuna dair bir mesaj olabilir.

Ancak hemen üyenin uygulamayı veya hesabı sildiğini düşünmeyin. Ağ olmadığında, pil %20'nin altındaysa ve bir üye izlemeyi devre dışı bırakmaya karar verdiğinde konum güncellemesi olmayabilir. Ek olarak, VPN'ler ve sessiz modlar da birinin nerede olduğunu taklit etmede çok iyidir.

Bunu akılda tutarak, ekranın sol alt köşesindeki ilk simge olan Kişiler menüsüne erişmek isteyebilirsiniz. Orada, kullanıcının profil resmini bulabilmeli ve istatistiklerini kontrol edebilmelisiniz.

Her şeyi açıklığa kavuşturmak için hesabın silinmesi, tüm sürücü geçmişini, sabitlenmiş yerleri ve kullanıcının işaretini kaldırır. Başka bir deyişle, hesap silinirse onu haritada bulamazsınız. Profilleri kaybolacak.

Life360 Hesabı Nasıl Silinir

Ekranın sağ alt kısmındaki Ayarlar'a dokunun ve Evrensel Ayarlar altında Hesap'ı seçin. Aşağıdaki pencerede Hesabı Sil'i seçin ve Hesabımı Sil'e dokunarak seçiminizi onaylayın.

Hesabı sil

Önemli Not

Hesabı veya uygulamayı silmek, premium aboneliği otomatik olarak iptal etmez. Bunun için App Store veya PlayStore üzerinden uygulamaya erişmeniz ve oradaki aboneliği kaldırmanız gerekiyor. Kredi kartıyla ödeme yaptıysanız, banka/kredi kartı hesabına giriş yapın, Faturalandırma'yı seçin ve iptal talimatlarını izleyin.

Birisi Bir Çevreden Silinirse Ne Olur?

Çevre oluşturucu ve/veya yönetici, bir üyeyi silme ayrıcalıklarına sahiptir. Ancak bu, bir kişinin hesabı uygulamadan kaldırmaya karar vermesiyle aynı değildir. Bir çevreden çıkarılmak üyenin profilini, sürücü geçmişini ve diğer günlük verilerini etkilemez.

Bununla birlikte, bilgiler söz konusu çevrede mevcut olmayacak ve görevden alınan üye, hariç tutulduğuna dair bir bildirim alacak.

Bir Çevre Üyesi Nasıl Silinir

Öncelikle, yönetici ayrıcalıklarıyla oturum açtığınızdan emin olmanız gerekir. Ardından Ayarlar'a erişin ve Çevre Yönetimi'ne gidin. Birden fazla çevre kullanıyorsanız, fazla üyenin bulunduğu daireye dokunun ve Çevre Üyelerini Sil'i seçin.

çevre üyelerini sil

Listeden bir üye seçin, seçiminizi onaylayın ve değişikliklerin geçerli olması için Kaydet veya Bitti'ye dokunun. Bu üye anında kaldırılacak ve konum geçmişi artık kullanılamayacak.

Sıkça Sorulan Sorular

Birinin uygulamayı silip silmediğini nasıl bilebilirim?

Ne yazık ki, birisinin telefonuna erişmeden uygulamayı silip silmediğinden emin olmanın kesin bir yolu yoktur. Ancak, 'Konum Paylaşımı Duraklatıldı' mesajını veya benzeri bir şey göreceksiniz.

Circle'da birisinin Life360 uygulamasını sildiğine dair herhangi bir bildirim veya mesaj olmamasına rağmen, bir şeylerin yolunda gitmediğini kesinlikle bileceksiniz. Örneğin, kişinin pil yüzdesini artık görmeyeceksiniz.

Son olarak, söz konusu kişinin kim olduğuna bağlı olarak telefonunu kontrol etmek isteyebilirsiniz. İster bir iPhone ister Android cihazında olun, Life360 uygulaması için Google Play Store veya Apple App Store'a bakın. 'Yükle' veya 'Al' yazıyorsa, kişi telefonuna indirmemiştir.

discord'a nasıl bot eklerim

Konumumu Life360'ta taklit etmek kolay mı?

Android kullanıcıları çok daha kolay zaman geçiriyor Life360'ta konumlarını taklit etmek iPhone kullanıcılarından daha fazla. Bunun nedeni, Apple'ın Google Play Store'un yaptığı gibi aynı sahtekarlık uygulamalarını desteklememesidir.

Hem Android hem de iOS'ta yapılabilmesine rağmen, en basit işlem değildir.

Konumumu kapattığımı bilen var mı?

Evet. Ayarlardan telefonunuzun konumunu kapattığınızda; Life360, Konum Paylaşımı Duraklatıldı durumunu dolduracaktır. Ne yazık ki bu, uygulamanın algoritmasının bir parçasıdır ve atlanamaz.

Sil'i koklayın

Life360, bir izleme yazılımı olmasına rağmen, kullanıcılara konum bilgilerini paylaşmak isteyip istemediklerine karar vermeleri için çok fazla alan sağlar. Bu nedenle, birisi artık kullanmamaya karar vermedikçe uygulamayı silmeye gerek yoktur. Ne olursa olsun, bir üyenin uygulamayı silip silmediğini belirlemek çok kolaydır.

Life360'ı silmeyi hiç düşündünüz mü? Sizce kullanıcılar neden silmeye karar veriyor? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize iki sentinizi verin.

Ilginç Haberler

Editörün Seçimi

OBS ile Ekran Nasıl Kaydedilir
OBS ile Ekran Nasıl Kaydedilir
OBS Studio, güçlü bir ekran ve yayın aracı sağlar. Açık kaynaklı yazılım, canlı akış içeriğinin yanı sıra, bilgisayar ekranlarını sorunsuz bir şekilde kaydedebilir ve sesi alabilir. Kullanıcı dostu kontrol paneli, bir dizi özelleştirme özelliği ile birlikte gelir
MacOS Sierra'da Gatekeeper Nasıl Devre Dışı Bırakılır ve Uygulamalara Her Yerden İzin Verilir
MacOS Sierra'da Gatekeeper Nasıl Devre Dışı Bırakılır ve Uygulamalara Her Yerden İzin Verilir
Gatekeeper, macOS'ta önemli bir güvenlik özelliğidir, ancak Apple, macOS Sierra'da nasıl çalıştığı konusunda bazı değişiklikler yaptı. İşte tüm Gatekeeper seçeneklerini nasıl geri yükleyeceğiniz ve isterseniz devre dışı bırakacağınız.
Kindle Fire'da Instagram Nasıl İndirilir
Kindle Fire'da Instagram Nasıl İndirilir
Kindle Fire uygulaması, diğer akıllı cihazlarınızın yapabildiği hemen hemen her şeyi yapabilir. YouTube'a erişebilir, web'e göz atabilir ve hatta müzik dinleyebilirsiniz. Ancak Instagram uygulamasını Amazon'un uygulama mağazasından indirmeyi denediyseniz,
Microsoft, yeni PowerToys Ayarları Kullanıcı Arabirimi ve ImageResizer aracı üzerinde çalışıyor
Microsoft, yeni PowerToys Ayarları Kullanıcı Arabirimi ve ImageResizer aracı üzerinde çalışıyor
Son zamanlarda GitHub'da Microsoft, PowerToys ayarları için yeni bir kullanıcı arayüzü fikrini ortaya çıkardı. Fikir, kullanıcı katkıları ve tasarım modellerinin ardından tasarlandı.Reklam Microsoft, PowerToys içinde ayarlama için son kullanıcı deneyimini iyileştirecek. Yeni bir özellik taslağı aşağıdakileri açıklar: PowerToy'lar iki nedenden dolayı mevcuttur. Kullanıcılar daha fazla verimlilik elde etmek istiyor
Windows 10'da Bir Uygulama Tarafından En Son Değiştirilen Dosyalara Bakın
Windows 10'da Bir Uygulama Tarafından En Son Değiştirilen Dosyalara Bakın
Windows 10, belirli bir uygulamadan en son değiştirilen dosyaları size gösterebilir. Bu dosya listesi yalnızca uygulamayla ilgili dosyaları içerecektir.
2024 Yılının En İyi 6 Kasırga Uyarısı Uygulaması
2024 Yılının En İyi 6 Kasırga Uyarısı Uygulaması
Fırtına yaklaşıyorsa güvenebileceğiniz bir kasırga uyarı uygulamasına ihtiyacınız var. Hem iOS hem de Android için bu en iyi kasırga uygulamalarını bulmak için özellikleri inceledik.
Windows 10'da Olay Görüntüleyicide Yazdırma Günlüğünü Etkinleştirin
Windows 10'da Olay Görüntüleyicide Yazdırma Günlüğünü Etkinleştirin
Windows 10 Olay Görüntüleyicisinde Yazdırma Günlüğü Nasıl Etkinleştirilir Windows 10'da, kullanıcılar tarafından başlatılan işletim sistemi günlük yazdırma işlerini yapmak mümkündür. Bu özellik etkinleştirildiğinde, yazıcı işlerinin her biri için bir Olay Günlüğü kaydı yapar. Bu, yazdırılan her şeyi hızlı bir şekilde incelemenizi sağlar